Kris Jenner može se nazvati jednom od najponosnijih baka Hollywooda s čak osmero unuka, a naročito otkako su joj kćerke Kylie i Kim prije dva mjeseca podarile dvije nove bebe u porodici.

Također, njena kćerka Khloe uskoro će dobiti svoju prvu kćerku, a čini se kako su sve ove okolnosti navele Kris da poželi još jednog potomka iako joj je već 62 godine.

Kris je u vezi sa 37-godišnjim dečkom Coreyjem Gambleom za kojeg bi voljela da bude otac njenog sedmog djeteta.

– Kris očajnički želi dijete još otkada je njena najstarija kćerka Kourtney rodila njeno prvo unuče, danas osmogodišnjeg Masona. Vidjevši kako svi njeni potomci dobijaju djecu, poželjela je i ona imati još jedno – otkrio je izvor blizak porodici za “Mirror” ističući kako Kris i Corey žele imati sina jer je Kris za vrijeme prijašnjih brakova dobila pet kćerki i samo jednog sina.

Osim toga, izvor je ispričao kao se i sam Corey zaljubio u petogodišnjeg dječaka u jednom sirotištu izvan Los Angelesa, a naveo je kako su Kris i on već sada pokrenuli proces sređivanja potrebnih papira za usvajanje mališana koji ih je osvojio.

Prije veze s Coreyjem, Kris je bila u braku s Bruceom Jennerom koji je promijenio spol i postao Chatlyin Jenner te je s njim dobila dvije kćerke – Kendall i Kylie.

Kim, Kourntey, Khloe i Rob Kardashian plodovi su Krisine ljubavi s Robertom Kardashianom koji je 2003. godine preminuo od posljedica raka jednjaka.

Komentari