Sigurni smo da svaka od vas u društvu ima barem jednu frendicu koja je uvijek najzanimljivija suprotnom spolu.

Možda ste to vi, a ako ste se ikada zapitale zašto su neke žene muškarcima privlačnije od drugih, odgovor na to donosi astrologija.

Naime, postoje neki horoskopski znakovi koji jednostavno zrače seksipilom i privlačnošću, tačnije njih tri, a upravo u njima se rađaju dame koje najlakše osvajaju muškarce.

Lav

Lavice odišu samopouzdanjem što većina muškaraca voli kod žena. One nikada nisu povučene ni sramežljive zbog čega su i najčešće u centru pažnje svakog društva, no imaju i jednu manu kada su u pitanju muško-ženski odnosi, a ta je da su skloni flertovanju i nevjeri.

Škorpija

Žene rođene u ovom znaku poznate su po tome da izluđuju frajere svojom sirovom seksualnom energijom kojom opijaju sve oko sebe. Obično i znaju što žele, pa ako na nekoga bace oko, u trenu će ga i osvojiti i niko ih u tom naumu neće moći spriječiti.

Strijelac

Odličan smisao za humor jedna je od glavnih odlika žena rođenih u ovom znaku kojom uvijek šarmiraju muškarce. Žene strijelci zbog toga i najlakše sklapaju prijateljstva s muškarcima, ali obično ti osjećaji kod suprotnog spola brzo prerastu u nešto više.

Komentari