Zeleno je in: Elegantna bluza za kojom su poludjeli modni znalci

Krasi je visoki ovratnik, predimenzionirana mašna te puf rukavi. Povrh svega, dolazi u veličinama od XS-a do XXL-a, a prodaje se po cijeni od 79.95 KM

Zelena boja bit će hit ovog proljeća, a u modu se vraćaju i elektične kombinacije sastavljene od ležernih traperica i elegantnih bluza. Ako još niste odabrali svoj zeleni komad kojim ćete začiniti proljetne dane, i ležerne traperice, naš prijedlog je Zarina zelena bluza za kojom su poludjeli mnogi modni znalci. U njoj su prepoznali ogroman potencijal.

Pretpostavlja se da će upravo elegantni model od organdija biti najtraženiji Zarin komad među trendsetericama. Organdi je lagana, prozirna, ali razmjerno čvrsta tkanina staklasta izgleda koja se često koristi za izradu ženskih haljina i bluza.

Krasi je visoki ovratnik, predimenzionirana mašna te puf rukavi. Povrh svega, dolazi u veličinama od XS-a do XXL-a, a prodaje se po cijeni od 79.95 KM.

Najlakši način za sparivanje ove bluze jeste s bijelim ili svjetloplavim trapericama, koje će joj dopustiti da zablista u potpunosti.

Komentari