Zavirite u stan glumice Jennifer Lawrence s pogledom na New York koji oduzima dah

Penthouse ima tri spavaće sobe i četiri i pol kupaonice, a kroz prozore koji sežu od poda do stropa pruža se veličanstveni pogled od 360 stepeni na New York

Glumica Jennifer Lawrence odlučila je prodati svoj raskošan njujorški stan koji je kupila prije tri godine za 15,6 miliona dolara.

Stanovi u New Yorku među najskupljima su na svijetu, no oskarovka Jennifer Lawrence mogla si je priuštiti luksuzni penthouse na vrhu nebodera od 30 spratova na Manhattanu. Nakon što se udala za galeristu Cookea Maroneyja, 29-godišnja ljepotica stan od 378 četvornih metara odlučila je prodati, i to za manju cijenu nego što ga je platila, 14,25 miliona dolara.

Penthouse ima tri spavaće sobe i četiri i pol kupaonice, a kroz prozore koji sežu od poda do stropa pruža se veličanstveni pogled od 360 stepeni na New York. Kada se izađe na terasu od impresivnih 278 četvornih metara, pogled na Veliku Jabuku još je ljepši. Na donjoj terasi dužine 18 metara nalazi se nekoliko lounge i prostora za sjedenje, dok se na gornjoj terasi dugačkoj gotovo 20 metara nalaze kamin, aparatura za roštilj te stol za tenis.

U unutrašnjosti stana prostire se dio sa spojenom dnevnom i sobom za jelo, u potpunosti bijela kuhinja s izrezbarenim mramorom, a tik uz kuhinju je i posebna soba za doručak. Glavna spavaća soba ima izlaz na terasu te dva walk-in ormara i dvije kupaonice, od kojih je jedna znatno veća od druge te se u njoj nalazi stol za uljepšavanje od izrezbarenog mramora i parni tuš s prozirnim stijenama.

Komentari