Winnie Harlow, u svijetu poznata manekenka neobičnog izgleda, postala je jedno od zaštitnih lica Victoria’s Secreta i moći ćemo je vidjeti na reviji u novembru ove godine.

Inače, Winnie je prvi model s vitiligom, vrlo izraženom depigmentacijom kože, koji će nositi reviju ovog prestižnog branda.

Kako prenosi časopis “Vogue”, Winnie je i prošle godine pokušala ući u posljednji krug odabira Victorijinih anđelica, međutim sreća tada nije bila na njenoj strani.

 

Ove godine uspjela je i vrlo emotivnom porukom na svome Instagramu zahvalila se svima i poručila da je u redu biti drugačiji i da će se zauvijek boriti da što više žena stekne samopouzdanje.

Kao svoje idole navela je legendarnu Naomi Campbell i Tyru Banks u čijem je show učestvovala prije četiri godine i što je zapravo bila njena prekretnica za ulazak u svijet modelinga.

“Doživjela sam potpuni slom prije nego što sam ušetala na najstresniji casting u mom životu. Zamolila sam vozača da dva puta obiđe ulicu prije nego što sam ušla u Victoria’s Secret ured kako bih se mogla malo sabrati i podsjetiti samu sebe koliko naporno sam radila za ovo! Ušla sam, upoznala nove ljude i srela neke stare prijatelje i odmah sam se osjećala kao kod kuće. Strpljivo smo čekale dok je žiri pomno upoznavao svaku od djevojaka. Kada je napokon došlo moje vrijeme, s osjećajem nervoznog iščekivanja presvukla sam se u crni Victoria’s Secret komplet i kročila pred njih. Pričala sam s njima o Jamajci, o mojim trbušnjacima te o tome koliko sam počašćena što sam dobila ovakvu priliku. i onda sam hodala kao da mi život ovisi o tome!!! Ne mogu vjerovati! Hvala vam za svu energiju i dobrotu koja je vladala u prostoriji. Hvala vam što ste mi dopustili da hodam za Victoria’s Secret! Hvala mojim agencijama i mom PR teamu, vi ste mi poput porodice! Hvala, mama, što si se molila sa mnom posljednja tri dana. I hvala mojim fanovima koji su me pogurali do ove tačke u karijeri. Toliko sam blagoslovljena, hvala Ti, Bože!!” – napisala je Winnie ispod fotografije i uz to zahvalila “Vogueu” na ekskluzivnom intervjuu te objavila i video svoje reakcije kada je saznala da će nositi reviju za ovaj prestižni brand.

 

 

View this post on Instagram

 

I had a break down before i walked into the most nerve wrecking casting of my life. I asked my driver to go around the block twice before i could walk into the @VictoriasSecret offices so i could re coup, and remember (while my trainer @bodybymato reminded me on the phone through sobs – thank you lol) how hard I’ve been working! I went in and made new friends and saw old friends and it already felt like home! We patiently waited while @ed_razek @johndavidpfeiffer @monica.mitro @10magazine carefully took time to get to know each girl. When it was finally my time, within my nervous storm of anticipation i changed into a black Victoria Secret set and stepped out!!!! I spoke to them about Jamaica, @nick_knight , my abs, and how i was beyond honoured to be given the opportunity to try out.. then I walked for my life!!!! I can’t believe this!! Thank you for giving me all the energy and kindness in that room! Thank you for allowing me to walk for VICTORIA’S SECRET! Thank you to my agencies @firstaccessent @womenmanagementnyc @women_paris @thesquadmanagement my pr @remibrb my agent @mannyuk and mama bears #sarahstennett & @thelilmisse for having my back supporting and believing in me! I love you guys you’re FAMILY!! Thank you mommy for praying with me everyday for the past 3 days. And thank you so much to my fans who have been pushing me forward to this point in my career. I’m so blessed thank you Lord!! IM WALKING THE VICTORIA’S SECRET SHOW! Thank you Vogue for the exclusive interview 😭🙏🏽💗🙈

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) on

Komentari