Voli se našaliti na vlastiti račun: Video za novi parfem slavnog nogometaša nasmijao je sve

U reklami Ronaldo pokazuje početak jednog lošeg dana, u kojem ne dobija "lajkove" na društvenim mrežama, nosi ogrtač leopard uzorka, opeče jezik vrelom kafom, a onda mu zagori tost koji je planirao doručkovati

Cristiano Ronaldo snimio je reklamu za novi miris koja je dostupan na Youtube kanalu, a koja je svojim scenarijem uspjela nasmijati njegove brojne fanove.

Naime, prema mnogima Ronaldo ima vrlo visoko mišljenje o sebi, svom izgledu i karijeri, a sada je 34-godišnjak dokazao da se itekako dobro zna i našaliti na vlastiti račun.

U reklami Ronaldo pokazuje početak jednog lošeg dana, u kojem ne dobija “lajkove” na društvenim mrežama, nosi ogrtač leopard uzorka, opeče jezik vrelom kafom, a onda mu zagori tost koji je planirao doručkovati.

 

Na kraju, sve se vrati u normalu nakon što na sebe stavi svoj novi parfem.

U moru onih koji su pogledali spot bilo je i kritičara koji su mu poručili da nije talentiran za glumu i da je dobro što je izabrao nogomet.

– Miris mi daje osjećaj da mogu postići sve što želim i nadam se da će moji fanovi isto prepoznati i jednako se dobro osjećati kada ga budu nosili. Puno je trenutaka u mom životu kada se trebam pretvarati da je sve cool, primjera radi, prije važne utakmice ili kada idem pucati penal, ali ovom kampanjom htio sam se poistovjetiti s ostalim ljudima. Svima se dogode takva loša jutra. Želio sam da me ljudi vide onakvog kakvog me inače nemaju priliku vidjeti. Snimanje je bilo jako zabavno – kazao je Ronaldo.

Video pogledajte na portalu metro.co.uk

Komentari