Victoria Beckham otkrila tajnu sretnog braka s Davidom: Djeca su nam prioritet

Ova modna dizajnerica dodala je da se ona i njen suprug uvijek podržavaju i da su sretni zato što su se našli. Ona je čak otkrila i to da su se zaljubili na prvi pogled, piše Independent

Victoria Beckham otkrila je tajnu održavanja svog 20-godišnjeg braka s planetarno popularnim bivšim nogometašem Davidom Beckhamom.

U utorak se Victoria Beckham pojavila u američkom talk showu Today, gdje je govorila o nedavnom predstavljanju svoje make up kolekcije, ali je progovorila i o svojoj porodici.

Tokom intervjua voditeljica Hoda Kotb upitala je bivšu članicu grupe Spice Girls šta je tajni sastojak kada je riječ o receptu za njen dugovječan brak s Davidom.

-Djeca su nam prioritet. Sve što radimo vrti se oko njih. Oboje radimo zaista naporno, volimo ono čime se bavimo, ali sve to radimo za našu djecu- ukratko je odgovorila Victoria.

Ova modna dizajnerica dodala je da se ona i njen suprug uvijek podržavaju i da su sretni zato što su se našli. Ona je čak otkrila i to da su se zaljubili na prvi pogled, piše Independent.

Victoria Beckham je zatim upitana kako osigurava da njena porodica ostane na okupu i povezana, na što je odgovorila da je komunikacija ključna.

“Vrlo smo prisutni u životima naše djece”, zaključila je.

Komentari