Vašim mukama je došao kraj: Ovo su frizure kojima kiša ne može ništa

Već sa prvim kapima kiše, vaša frizura više nije ono što je bila, ali, nema mjesta panici i nerviranju ako napravite punđu, pletenicu ili jednostavno stavite maramu

FOTO: Ilustracija

Sigurno vam se dogodilo da već sa prvim kapima kiše, vaša frizura više nije ono što je bila. Ali, nema mjesta panici i nerviranju! Ovo su tri frizure uz koje ćete i u tmurnim danima zadržati osmijeh na licu.

Francuskinje vole taj messy i ležeran izgled, pa su kreirale frizuru koja se pravi za minut, a izgleda superšik. U pitanju je opuštena punđa koja se pravi tako što se kosa povuče unazad i uvrne, a onda prikači šnalicama u nisku punđu. Usput pazite samo da je ne zategnete previše, a ako bude asimetrična i neki pramenčići ostanu da lepršaju okolo – još bolje.

Riblja kost je jedan od načina da skupite kosu, a da ona izgleda bujno. Možete samo kraj kose vezati i od nje napraviti punđu, a ako imate više vremena i želite elegantnije izdanje onda je frizura iz videa pravo rješenje.

Tokom ovih hladnih dana vjerovatno ne stižete da redovno operete kosu, zato je marama sjajno rešenje. Ona će pritom sakriti i ostale nedostatke zbog kiše, a postoji toliko različitih načina da je nosite.

Komentari