Uživanje u vrhunskim vinima uz nastup Tedija Spalata sutra u Međugorju

Sve je spremno za treći po redu festival vina “Blaž Enology”, koji se održava sutra, 27. septembra s početkom u 18 sati u Sport Centru Circle International u Međugorju.

Interes za događaj je kao i svaki put veliki, a sutra će brojni ljubitelji kvalitetne blatine i žilavke iz najboljih godina i berbe, uživati u raznovrsnoj ponudi ovih sorti iz preko 20 vinarija iz Hercegovine te šire regije, koji će se predstaviti u Međugorju.

Za sve one koji sutra odluče doći i uživati u autohtonim i čuvenim hercegovačkim sortama, žilavki i blatini iz broćanske, ali i šire regije, uz poseban enološki pristup, organizatori su obezbijedili vrhunsku zabavno-muzičku produkciju uz nastup dalmatinskog kantautora Tedija Spalata i klape “Contra”, te goste iznenađenja.

Probrana vrhunska vina najboljih vinarija i suptilne i lagane note dalmatinskih šansona i romantičnih poetskih tekstova koji pričaju o ljubavi u izvedbi odličnog Spalata garant su vrhunskog događaja koji će svim posjetiocima u Međugorju omogućiti uživanje za sva čula.

Komentari