Uspješna turneja u Njemačkoj: “Audicija” nasmijala više od 7.000 posjetilaca

Za "Audiciju“ nema granica. To su pokazale i dokazale predstave po Njemačkoj. Sve je bilo odlično, kaže Ninčić

Kultna “Audicija” završila je višesedmičnu turneju po Njemačkoj, u okviru koje je predstava u februaru izvedena u šest gradova.

Fenomenalni glumci Admir Glamočak, Senad Bašić, Emir Hadžihafizbegović, Saša Petrović, Željko Ninčić, Mladen Nelević, Jasmin Geljo oduševili su više od 7.000 posjetilaca u Düsseldorfu, Frankfurtu, Stuttgartu, Hannoveru, Berlinu i Hamburgu. Sve sale bile su pune i svi su htjeli da uživaju u predstavi.

– Za “Audiciju” nema granica. To su pokazale i dokazale predstave po Njemačkoj. Sve je bilo odlično. Drago nam je da smo do suza nasmijali posjetioce u svih šest gradova. Naša misija je uspjela i sada slijedi mala pauza zbog obaveza pojedinih kolega – kaže Željko Ninčić.

Producent “Audicije” Adnan Mundžić ima samo riječi hvale za agenciju “BIG Events” na čelu sa Branetom Ivićem, koja je organizirala turneju po Njemačkoj.

– Sve je bilo odlično. Do kraja maja imamo zakazano još 30 predstava, a turneju nastavljamo krajem marta. U narednom periodu “Audicija” će gostovati u Hrvatskoj, Austriji i BiH, a da sigurno stignemo na sve destinacije pobrinut će se naš partner “Turbo Trade” – kazao je Mundžić.

Komentari