Uskoro se otvara prvi Nutella restoran u svijetu

Jedan od najpopularnijih namaza, koji čak ima i svoj svjetski dan, napokon će dobiti svoj "službeni" restoran – 31. maja u Chicagu će biti otvoren Nutella Café

Nutella bar

Ljubitelji čoko-lješnjak namaza oduševljeni su vijestima da će krajem maja u Chicagu biti otvoren prvi Nutella Cafe u svijetu.

Jedan od najpopularnijih namaza, koji čak ima i svoj svjetski dan, napokon će dobiti svoj “službeni” restoran – 31. maja u Chicagu će biti otvoren Nutella Café. Iako se namaz koji spaja okus čokolade i lješnjaka i ranije našao na menijima te bio glavna namirnica različitih restorana, ovo je prvi put da je Ferrero, italijanska kompanija koja stoji iza te slastice, vlasnik i upravitelj restorana posvećenog Nutelli.

Naravno, meni je prožet jelima koja uključuju Nutellu u određenoj količini, ali među njima će se naći i jela koja je ne sadrže – za one koji su samo pratnja ljubitelju tog popularnog namaza.

Kupci će moći uživati u kroasanima, palačinkama, vaflima i brojnim drugim slasticama, često kombiniranim s voćem, a prvih 400 gostiju očekuje i posebno iznenađenje.

Pogledajte što će se sve naći na meniju, s obzirom na to da nam Chicago nije preko puta, iskopirajte one slastice koje su vam najprimamljivije.

Komentari