YouTube zvijezda Jeffree Star pohvalio kako ima cijeli jedan dio ormara posvećen samo Birkin torbama, a u videu s fanovima podijelio i svoj pogled na modu i odjeću, ali i pogled na unutrašnjost vrijednog ormara, koji ima i divovski ružičasti svod, a sav je ispunjen dizajnerskim krpicama.

Ispričao je i da mu ormar, vrijedan više miliona dolara s dizajnerskom odjećom i obućom po cijele dane čuva i naoružan osoba, koji stoji odmah ispred neprobojnih vrata ormara.

Ružičasti svod napravljen je od deset hiljada kilograma neprobojnog nehrđajućeg čelika, a da nikom ne bi palo na pamet ukrasti brendirane vrijednosti, Star ga stalno zakčljučava.
Otključava se samo skenom otiska njegovog prsta i očne mrežnice.

Unutrašnjost ormara ispunjena je ogromnom kolekcijom odjeće, uključujući Balenciaga tenisice i brojne Louboutin cipele s visokim potpeticama.

Starov omiljeni dio ipak je zid s vrećama Hermès Birkin, a Insider prenosi da je najskuplja torbica njegove kolekcije Hermès Niloticus Crocodile Himalaya Birkin, koja košta 379.200 dolara.

Na početku obilaska Jeffree priča o podu svog trezora, za koji kaže da je od bijelog inoksa uvezenog iz Italije, koji je kasnije u skladu s njegovom ličnošću ofarban u ružičasto.

Nakon toga pokazao je veliku kolekciju cipela, počevši s onima koje predstavljaju njegovu “mušku stranu,” uključujući nekoliko pari Balenciaga Speed High Slip-On, cipela čiji par košta oko 780 dolara.

Prelazeći na “ženstveniju” obuću, Jeffree je otkrio neke od svojih omiljenih potpetica:

– Ovdje ima toliko Louboutina. Kad sam bio mlađi sanjao sam o tome da imam par – rekao je u videu.

Jedne od omiljenih cipela su mu, kaže, jedne čime iz limitirane kolekcije Christian Louboutin Swarovski, a o sebi kratko je kazao:

– Volim potpetice, volim čizme i modu.

U jednoj ladicu u ormaru čuva i 14 Hermesovih novčanika u raznim bojama, od kojih svaki košta oko 3.500 dolara.

Ranije ove godine, Jeffree se pohvalio i kako ima dva i po miliona dolara vrijednih makeup proizvoda, koje je uzeo iz tvornice svog istoimenog branda.

Komentari