U Sarajevu se okupili frizeri iz cijelog regiona

Napravili smo party da proslavimo ovu posebnu brojku, 18. rođendan, odnosno punoljetstvo TIGI-ja u našoj zemlji, kaže Bajrić

Sarajevo je protekle večeri bilo regionalni frizerski centar. Naime, večer glamura, na kojoj je obilježeno 18 godina djelovanja svjetskog frizerskog brenda TIGI u BiH, upriličena je u frizerskoj akademiji “Radionica” jednog od najboljih bh. frizera Elvira Bajrića.

Prostor akademije koji je posebno preuređen za ovu priliku bio je mjesto susreta frizera iz cijele zemlje i regiona, brojnih poznatih ličnosti, te poprište odlične zabave uz muzički miks u režiji DJ-a dr Bocka. Specijalan muzički gost je bio trenutno jedan od najpoznatijih harmonikaša u regiji Samir Nurkić, koji je nastupom oduševio prisutne.

Brojne kolege i poznata frizerska imena poput Suada Čolaka, Ede Ruščuklije, Ensara Dervišbegovića, Dragane Arnaut i drugih sinoć su prisustvovali zabavi sa TIGI potpisom.

Svojim dolaskom rođendan brenda su uveličali i umjetnici Šejla Kamerić, Amer Mržljak u pratnji supruge Džemile, ali i poznata TV lica Vanja Semić, Brankica Rudan, Amir Zukić, Feđa Fetahagić, te Almir Karaman i drugi gosti.

Bojan Prstojević iz čuvenog cocktail bara Blind Tiger, te kolege koktel majstori iz poznatih barova Južnjačka utjeha i Bis mora iz Baške vode bili su zaduženi za osvježenje, a kuhar Midhat Prcić se pobrinuo za slasne zalogaje u kojima su gosti uživali.

Uz poseban performans Bajrića i njegovog prvog asistenta Denina Balte, tokom partyja svoje vještine na stageu je pokazalo nekoliko frizera, uz upotrebu odličnih TIGI proizvoda za njegu, bojenje i oblikovanje kose.

– Napravili smo party da proslavimo ovu posebnu brojku, 18. rođendan, odnosno punoljetstvo TIGI-ja u našoj zemlji. Cilj nam je bio da na jednom mjestu okupimo ljude iz regiona sa kojima poslujemo i sa kojima se družimo dugi niz godina. Tu su bili i frizeri i frizerske kuće koje su 18 godina učestvovale u izgradnji TIGI-ja na ovim prostorima. Poznati su već naši eventi koje smo organizirali na brojnim top lokacijama, a u čijoj organizaciji smo bili prvi, drugačiji i inovativni. Zapravo smo partyje kakve brend organizira u Londonu preslikali kod nas- kaže Elvir Bajrić koji se zahvalio partneru u organizaciji događaja Nerminu Vili.

Komentari