U domu poznate blogerice danas se slavi: Kćerka Elle Dvornik slavi rođendan

Ella je prije nekoliko mjeseci s fanovima podijelila i sretnu vijest kako će Balie Dee na proljeće dobiti brata ili sestru. Par, naime, očekuje prinovu, ali spol i ime još uvijek nisu otkril

U domu blogerice i influencerice Elle Dvornik danas se slavi.

Naime, njena kćerkica Balie Dee, koju je dobila u braku sa 13 godina starijim suprugom, Britancem Charlesom Pearceom, danas slavi drugi rođendan, amama se sretnom viješću pohvalila na Instagramu u emotivnoj objavi ispod fotografije najdraže djevojčice.

 

“Naš curetko danas slavi pune dvije godine. Gdje su prošle te dvije godine ovako brzo? Na idućem će već pričati na veliko i bit će velika sestra! Sretan ročkas Piki”, stoji u objavi ispod niza fotografija dvogodišnje djevojčice.

 

 

View this post on Instagram

 

Sta cemo kupit u shoppingu? Balie: ….Da.

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Također, čestitkama za rođendan pridružili su se i mnogi fanovi, a među njima je i 27-godišnja pjevačica Franka Batelić koja je napisala: “Sretan rođendan gospodični”.

 

 

View this post on Instagram

 

Neki se vesele vikendu, a Balie susenim brusnicama 😂 #RockOnBaby

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

 

 

View this post on Instagram

 

Stara fotka, al jos ju volim 🙂 @journal.hr

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Podsjećamo, Ella je prije nekoliko mjeseci s fanovima podijelila i sretnu vijest kako će Balie Dee na proljeće dobiti brata ili sestru.

Par, naime, očekuje prinovu, ali spol i ime još uvijek nisu otkrili.

Ipak, nedavno se počelo šuškati kako je riječ o djevojčici.

 

Naime, blogerica je nedavno, za vrijeme pakiranja odjeće, otkrila kako joj je “ostalo puno odjeće od Balie koje će moći ponovno iskoristiti” što je fanovima dalo naslutiti kako u porodici Dvornik-Pearce stiže još jedna djevojčica.

Komentari