Turski zavodnik: Berkay Hardal ima novu ljubav koju će uskoro oženiti

Podsjetimo, Berkay Hardal bio je student ekonomije s impresivnih sto hiljada pratitelja na Instagramu kad ga je zapazila agentica koja mu je ponudila da ga zastupa

Mladi turski zavodnik Berkay Hardal (23) na setu turske uspješnice ”Istanbulska nevjesta”, u kojoj je glumio Murata Borana, zaljubio se u kolegicu Hiru Koyuncuoğlu. Iako su planirali vjenčanje, kratki spoj među njima doveo ih je do prekida, a mladi Turčin sada ima novu ljubav.

Tako se na društvenim mrežama pohvalio viješću da se zaručio s glumicom Dilan Telkök. Prema njihovim pisanjima na društvenim mrežama, par već neko vrijeme živi zajedno, a ceremoniju zaruka upriličili su uz prijatelje i najbliže članove porodice.

Trzavice u njegovoj prethodnoj vezi s Hirom navodno su krenule nakon što je Berkay dobio glavnu ulogu u seriji ”Kardes Çocuklari”, gdje mu je partnerica glumica Afra Saraçoglu (21). Naime, Hira je čula glasine da je Berkay vara s kolegicom Afrom, koja u Turskoj i nije na najboljem glasu, a poznata je po tome što rado zavodi kolege sa seta. Prvi put su se razišli jer je se on upustio u romansu s glumicom Gülper Özdemir s kojom je tada snimao. Štoviše, Hiru je ostavio zbog nje.

Podsjetimo, Berkay Hardal bio je student ekonomije s impresivnih sto hiljada pratitelja na Instagramu kad ga je zapazila agentica koja mu je ponudila da ga zastupa. Stizale su mu razne glumačke ponude, ali odbijao ih je želeći ostati usredotočen na fakultet i studentski život.

Komentari