Turska glumica Meryem Uzerli, koja se proslavila ulogom Hurem u seriji „Sulejman Veličanstveni“ raznježila je pratitelje na Instagramu kada je objavila fotografiju sebe i petogodišnje kćerke Lare.

Turska glumica iznimno je vezana za svoju kćerku jer je tokom trudnoće prolazila kroz privatnu dramu zbog koje je bila i u stanju teške depresije.

Upravo je njeno teško zdravstveno stanje bilo razlog zbog kojeg je napustila snimanje serije “Sulejman Veličanstveni.” Tada je iz Turske otišla u rodni Berlin na liječenje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Sve je krenulo nizbrdo kada joj je njen tadašnji partner, 17 godina stariji Can Ates, trudnoj rekao da ne želi dijete s njom jer se on već ostvario kao otac.

Naime, iza sebe je imao dvoje djece i više dugih veza, pa je rekao da će im dijete “sve pokvariti.”

Ona je ipak odlučila roditi, no ništa više nije moglo spasiti njihov odnos. On se potom predomislio i zatražio starateljstvo. Međutim, Merjem je bila jedini zakonski staratelj malene Lare.

 

Poznata glumica njemačkog porijekla važne događaje iz privatnog života često objavljuje na društvenim mrežama, iz kojih se može zaključiti da je izuzetno požrtvovna majka.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime