Nekada su Toni Cetinski i Željko Joksimović bili veliki prijatelji. Danas, iako nisu potpuno prekinuli odnose, više to ne liči na prijašnje druženje.

Nakon što su 2014. godine snimili veliki hit, pod nazivom “Zabluda”, popularni pjevači, kako je za “Večernji list”, kazao Cetinski, više nisu kao što su bili.

– Imali smo i koncert, a onda je došlo do nekih malih nesuglasica. Nismo prekinuli prijateljstvo, ja sam mu čestitao svaku nagradu do sada. Kad se vidimo, zagrlimo se i izljubimo. Možda se ne družimo koliko želimo, ali nismo prekinuli prijateljstvo. Jednostavno, razišli smo se u poslovnom smislu – otkrio je Cetinski.

Pjevač koji je nedavno proslavio 50. rođendan, za srbijanski “Kurir” progovorio je i o najtamnijoj mrlji u svom dosadašnjem životu – saobraćajnoj nesreći, koja se desila 3. novembra 2017. godine u Rovinju, u kojoj je jedan čovjek smrtno stradao.

– U julu me čekaju još dva ročišta i nadam se da će se sve ispitati kako treba. Ima dosta vještaka, što medicinskih, što privatnih, oni će sve ispitati. Ponovit ću, samo nek se sve dobro ispita. Krivo mi je što sam učestvovao u nesreći, što nisam mogao pomoći tom čovjeku. Taj osjećaj ostaje za cijeli život, bez obzira na to da li će biti i kolike kazne. Spreman sam odslužiti bilo koju kaznu koju sud odredi, ako sam kriv i nisam nešto spriječio, a mogao sam – rekao je Cetinski.

Komentari