Supruga turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana, Emina Erdogan, ima veoma istančan modni ukus koji uspijeva istaći balansirajući između modernog i tradicionalnog stila i protokola koji mora ispuniti kao prva dama.

To je potvrdila i tokom posjete Srbiji. Siva i roze boja sjajan su modni spoj, a kombinacija njihovih pastelnih tonova, u kojoj je prva dama Turske šetala Beogradom, bili su pun pogodak jer je u njima Emina izgledala veoma elegantno.

Na službenim putovanjima na kojima prati supruga, Emina uvijek sjajno ispuni svoj modni zadatak. Odijevna kombinacija, koju je nosila u Ukrajini prije dolaska u Beograd, pokazala je koliko gospođa Erdogan poznaje modna pravila, posebno ona o kombiniranju boja.

Kaput jednostavnog kroja omiljeni je predmet Emine Erdogan, baš kao i elegantne pantalone. Ona uvijek nađe načina da svoju kombinaciju začini nekim posebnim detaljima, poput svjetlucavih dijelova na kaputu ili u ovom slučaju žuto-bijele torbe.

Emina sa Recepom Tayyipom Erdoganom na konferenciji Partije pravde i razvoja, stranke njenog supruga

Dosljednost koju pokazuje u stilu odijevanja dodatni je pokazatelj njenog dobrog ukusa.

Na sastanku sa Ciliom Flores, suprugom predsjednika Venezuele Nicolasa Madura ovog mjeseca u Ankari

Ovaj crno-bijeli spoj jedno je od njenih najboljih modnih izdanja. Sjajan izbor je napravila odabirom torbe i naočala.

Na putu za Washington prošlog mjeseca u Istanbulu

Sitnice odaju nečiji stil, a sitnice su u slučaju Emine Erdogan torbe besprijekorno uklopljene sa odjećom.

Bračni par Erdogan stiže u Hamburg gdje se prije četiri mjeseca održao samit NATO lidera

Na samitu NATO lidera u maju ove godine u Briselu pojavila se u sofisticarnoj odjeći, a vez na njenom mantilu privukao je pažnju modnih kritičara.

Emina blista i uz Melaniu Trump

U Briselu je posjetila i “Magritte” muzej, a na ovoj fotografiji se vidi da Emina Erdogan prati trendove i kada je obuća u pitanju.

Pravi modu i kada je riječ o obući

Srela se sa Melaniom Trump još jednom i opet potpuno zablistala. Jarke boje sjajno pristaju Emini, a veliki utisak sa ove fotografije ostavilo i držanje nje i Recepa Tayyipa Erdogana za ruke, koje obilježi većinu njihovih pojavljivanja u javnosti i koji je sjajan pokazatelj ljubavi i bliskosti koje decenijama spajaju predsjednički par Erdogan.

Bračni par Erdogan sa američkim predsjedničkim parom u New Yorku

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime