Poznati britanski kuhar Gordon Ramsay (52) i njegova supruga TV voditeljica Tana (44) ulaskom u Novu godinu objavili su sretnu vijest.

Poznati britanski par, koji je u braku 23 godine, u kojem su dobili Megan (21), blizance Holly i Jacka (19) i Matildu (17), sada očekuje peto dijete.

Prije dvije godine javno su progovorili o najtužnijim danima u životu. Naime, u petom mjesecu trudnoće televizijska voditeljica imala je spontani pobačaj, što ih je emotivno slomilo.

– Tana i ja vam se želimo zahvaliti na velikoj podršci ovih proteklih sedmica. Nastojimo sve to prebroditi zajedno kao porodica, ali želimo zahvaliti svima još jednom na nevjerovatnoj podršci i dobrim željama – nastavio je Gordon koji se posebno zahvalio bolnici „Portland“ za sve što su učinili.

Voditeljica i autorica brojnih knjiga blista kao trudnica. Jutra provodi u laganoj šetnji parkom s prijateljicom i svojim kućnim ljubimcima.

Odjevena u gumene čizme i zimsku jaknu, uživala je u svježem zraku, a njen osmijeh govori da jedva čeka ponovo postati majka.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime