Srpska pjevačica “bacila oko” na Džeku: Kada bi proveo noć sa mnom, razveo bi se od Amre

FOTO: FACEBOOK

Srpska pjevačica Nataša Maza, prvo je javnost iznenadila priznanjem da je nekada bila muško, te se odlučila na operaciju spola, a potom je privukla pažnju izjavom da je u vezi sa poznatim pjevačem.

Prema njenim tvrdnjama, dotičnog gospodina nakon razmjene strasti pamtit će dugo…

– Mnogi estradnjaci su “protrčali” kroz moj krevet, a jednog poznatog Crnogorca pamtit ću dugo. Dotični gospodin ima veze sa Eurosongom, a više od toga neću pominjati, kratko je natuknula Nataša i razbuktala znatiželju mahale.

Inače, rado se druži sa “bosanskom rajom”, ponajviše sa sebi bliskom Macom Diskrecijom, a kaže da se sprijateljila i sa Akijem Halimićem sa kojim je, kaže, susret bio fatalan.

– Susret s njim mi je bio mi je bio fatalan  i uskoro s njim dolazim u Sarajevo. Želim da odem na ćevape i da se  u nekom provokativnijem izdanju fotografiram ispred Sebilja – dodaje.

Ali kaže i da joj je od bosanskih javnih ličnosti posebno privlačan Edin Džeko te da ne bi imala ništa protiv da mu priđe “malo bliže”.

– On mi je baš seksi. Mislim da bi se Džeko razveo od Amre kada bi proveo noć sa mnom u apartmanu. Više ne bi bio on napadač, nego u defanzivi – sigurna je pjevačica.

Komentari