“Srpska Angelina Jolie” uplovila u Dubrovnik na jahti od 400 miliona eura

Aleksandra je manekensku karijeru počela još kao 15-godišnjakinja, a sa 17 godina postala je članica benda "Models," srpske inačice "Spice Girls"

Aleksandra Melnichenko, supruga ruskog tajkuna Andreja Melnichenka, posjetila je Dubrovnik, a doputovala je velelepnom jahtom – A.

Aleksandra je manekensku karijeru počela još kao 15-godišnjakinja, a sa 17 godina postala je članica benda “Models,” srpske inačice “Spice Girls.”

Završila je ekonomiju u Beogradu, govori engleski, španski, italijanski i ruski, a mediji joj vole tepati da je “srpska Angelina Jolie.”

S milijarderom ima kćerku i sina, u Moskvi posjeduju luksuzni dom u elitnom, čuvanom predgrađu, u New Yorku penthouse s pogledom na Central Park, te vilu na jugu Francuske.

Jahtu A s kojom je Aleksandra stigla u Dubrovnik navodnoje prije dvije i po godine ruski milijarder kupio supruzi kao poklon za rođenje drugog djeteta, pisali su tad mediji.

Vrijedna je oko 400 miliona eura, duga je 143 metra, a navodno ima panoramsku podvodnu kupolu, pa se s jahte može posmatrati morsko dno.

 

Komentari