Sve su glasnija šuškanja u regionu da je Severina Kojić prekinula saradnju sa svojim najbližim saradnicima – menadžerom Tomicom Petrovićem, PR stručnjakom Davorom Grginom i advokatom Darijom Budimirom.

Tako je srbijanski “Kurir” jutros objavio članak s naslovom – “Kebina snajka pukla posle razlaza s menadžerom.”

“Seve na ivici nervnog sloma! Nema nastupe, ostala bez 70.000 evra” – a u istom tekstu bave se nagađanjima o svađi pjevačice i njenih saradnika.

“Kurir” piše da je brigu oko Severinine karijere preuzeo njen suprug Igor Kojić kojem taj posao baš i ne ide od ruke.

Navode da je Severina nekada pjevala za osam do deset hiljada eura, a Igor joj sada ugovara nastupe za pet hiljada.

– Severina je nemilosrdna prema Igoru otkako ju je Tomica napustio. Histerizira na njega, zahtijeva da se više angažira. On to sve tolerira i trudi se, ali niko nije zainteresiran za njene pjesme, pa mu je teško da radi – rekao je izvor blizak porodici Kojić za “Kurir.”

Također, “Kurir” navodi da je posljednji Severinin album kod publike prošao katastrofalno i da je interes za njom naglo nestao.

Severina je otkazala posljednja tri koncerta, a ovaj srbijanske novine pozabavile su se i njenim nastupom za Dan žena na Zlatiboru kojeg nazivaju potpunim krahom.

Navodno je pjevačica prodala samo 120 karata, a u posjećenosti ju je potpuno potukla Maya Berović koja je trenutno najpopularnija pjevačica u Srbiji.

Komentari