Smijali su joj se dok nije zapjevala: Susan Boyle se vratila i izgleda bolje nego ikad

Pjevačica koja je postala planetarno poznata osvajanjem drugog mjesta u trećoj sezoni showa “Britain's Got Talent“, po prvi put se nakon devet godina stanke vratila na pozornicu, a njen povratak bio je sve, samo ne dosadan

Škotska pjevačica i bivša finalistica britanskog Supertalenta Susan Boyle (57) vratila se na pozornicu za potrebe snimanja “America’s Got Talent: The Champions“ showa.

Pjevačica koja je postala planetarno poznata osvajanjem drugog mjesta u trećoj sezoni showa “Britain’s Got Talent“, po prvi put se nakon devet godina stanke vratila na pozornicu, a njen povratak bio je sve, samo ne dosadan.

Susan Boyle “rasturila“ je pjesmom “Wild Horses“ koju je pjevala i tokom prvog pojavljivanja na televiziji. Oduševljeni njenom izvedbom, članovi žirija nagradili su je i “zlatnim gumbom“, a ni publika nije ostala ravnodušna.

– Jedino što ti želim reći je da mi je apsolutna čast i zadovoljstvo što sjedim ovdje večeras i imam vas priliku slušati. Vi zaista imate anđeoski glas – rekla joj je Mel B (43), bivša članica grupe Spice Girls i trenutna članica žirija američkog talent showa.

Susan danas izgleda potpuno drugačije, drastično je smršavila, a ima i dečka kojeg skriva od javnosti.

Kako je nedavno prenio britanski Daily Mail, škotska pjevačica nije željela mnogo govoriti o njemu, ali je priznala da su istih godina te da je njihova veza već vrlo ozbiljna. S obzirom na to da svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, ne zna se jesu li još uvijek zajedno.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime