Mlađahna argentinska manekenka Camila Morrone, koja posljednjih mjeseci puni medijske stranice vezom sa Leonardom DiCapriom, posljednja je u nizu slavnih dama koje nisu odoljele laskavim haljinama s potpisom Alessandre Rich.

U bijelom modelu s detaljem volana i crnim tačkastim uzorkom, Camila je viđena na novom izdanju filmskog festivala u Cannesu u društvu slavnoga oskarovca.

Poput argentinske ljepotice, u modelima različitih haljina na tufnice s potpisom Alessandre Rich do danas su imale priliku biti viđene prva dama Amerike Melania Trump, glumica i pjevačica Courtney Love na premijeri Clooneyjeve serije “Kvaka 22”, a uvjerljivo najveću pažnju u haljini Alessandre Rich osigurala je britanska miljenica Kate Middleton.

– Žene koje nose moje haljine imaju kontrolu, one se odijevaju za sebe. Moja inspiracija su žene koje svakodnevno viđam u stvarnom životu, ali i izmišljene žene. Mislim da svako od nas ima neku izmišljenu ženu u svojoj podsvijesti. Uvijek sa sobom nosim bilježnicu da mogu nacrtati skice gdjegod da se nalazim – svojedobno je izjavila Rich koja je veću pažnju modne javnosti ostvarila, danas legendarnim, večernjim haljinama.

 

 

View this post on Instagram

 

Amber Heard wears SS19 Polka Dot Dress With Crystal Buttons on Live With Kelly And Ryan in New York.

A post shared by Alessandra Rich (@alessandrarich) on

Alessandra Rich brand pokrenula je 2010. iako nije imala formalno obrazovanje kada je dizajn u pitanju, a zbog čega joj je, priznaje, trebalo osam mjeseci da napravi prvih deset kreacija za debitantsku kolekciju.

 

 

View this post on Instagram

 

Naomi Watts wears SS19 Polka Dot Dress With Jabot to the Worldwide Orphans 14th Annual Gala.

A post shared by Alessandra Rich (@alessandrarich) on

Umorna od rutine u koju je upala s poslom agentice za nekretnine, počela je prekrajati svoje haljine. Tada je sve i krenulo, a upravo taj njen poseban “touch” osvojio je slavne dame i brojne druge trendseterice diljem svijeta.

Komentari