Slavna glumica skinula se u bikini i dokazala da nikada nije bolje izgledala

Glumica, koja je u februaru proslavila 50. rođendan, očarala je svojim mladolikim izgledom u oktobarskom izdanju poznatog američkog časopisa

Zgodna Jennifer Aniston plijeni pažnju svojim isklesanim tijelom i bezvremenskom ljepotom na fotosnimanju za InStyle, a svi se slažu kako holivudska ljepotica nikada nije izgledala bolje.

Jennifer se u ovom časopisu pojavila u nekoliko različitih izdanja, između ostalih, i u crnom bikiniju pokazavši odlično tijelo.

Glumica, koja je u februaru proslavila 50. rođendan, očarala je svojim mladolikim izgledom u oktobarskom izdanju poznatog američkog časopisa.

U intervju je, između ostalog, otkrila i da se u 50-oj ne osjeća ništa drugačije, ali zastrašuje je pomisao na sijede kose.

– Fizički se osjećam nevjerovatno, pa mi je baš čudno što me svi u posljednje vrijeme posmatraju kroz lupu i govore mi “izgledaš sjajno za svoje godine.” Mislim da moramo uspostaviti određen način govora oko tih tema. No, neću vam lagati, sijede u kosi ne želim – kazala je Aniston.

Osim što se zdravi hrani i redovno vježba, lijepa glumica pije i puno vode, i to tri litra dnevno.

Komentari