Kate Hudson objavila je fotografiji na kojoj na poslu doji tromjesečnu kćerku Rani Rose.

– Kad radiš, ali bebe moraju jesti – napisala je i tako se pridružila brojnim slavnim majkama koje putem društvenih mreža promoviraju važnost dojenja u prvim mjesecima života.

Hudson i njen dečko Danny Fujikawa postali su roditelji djevojčice 2. oktobra, a čini se da tu neće stati. Naime, 39-godišnja glumica razmišlja o još djece.

 

 

View this post on Instagram

 

When you’re workin but babies gotta eat 🍼💕 (Love you @ninomunoz 📷)

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

– Uvijek sam mislila da ću imati četvero do šestero djece. Kad sam bila mala o tome sam sanjarila. Kad dolaziš iz velike porodice ili ne želiš uopće djecu ili ih želiš puno – izjavila je u showu Today.

Iz prethodnih ljubavnih veza ima sedmogodišnjeg sina Binghama Hawna i 15-godišnjeg Rydera Russella.

– U jednom trenutku sam pomislila da je to to. Onda sam upoznala Dannyja i kazala da moram još jedno roditi zbog njega. On treba dječaka. Svog vlastitog dječaka – dodala je.

 

 

View this post on Instagram

 

#fbf Halloween nights and sugar highs! Here we go again! 🍬👻🍬

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Hudson se polako vraća radnim obavezama i pokušava uspostaviti ravnotežu između majčinstva i karijere.

– Stalno dojim, pa je to izazovno. Izdajanje je teško i mamama više djece. Imam prijateljicu kojoj to uspijeva. Voljela bih da funkcionira i za mene – otkrila je.

 

 

View this post on Instagram

 

❤️

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Uprkos većoj razlici u godinama, njeni sinovi su dobro prihvatili sestru i slažu se.

– Petnaestogodišnjak i novorođenče, to je nevjerovatno gledati. To su dvije potpuno različite generacije. Jednog dana imat ću 30-godišnje dijete i kćerku u srednjoj školi – kazala je i otkrila da je danas odgovornija.

 

– Definitivno sam bolji roditelj. Ne radim toliko grešaka koliko sam radila s Ryderom. Život mi je danas drugačiji. Ryder i ja smo sedam godina živjeli nomadskim stilom života što je bilo super. Putovali smo svijetom, išao je sa mnom gdje god sam snimala filmove. Onda je došlo drugo dijete i postalo je izazovnije. Sada sam pronašla ravnotežu – zaključila je.

 

View this post on Instagram

 

💕

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime