Slavlje u porodici Cristiana Ronalda: Alana Martina proslavila drugi rođendan

Alana Martina, preslatka kćerkica slavnog ljubavnog dua, napunila je dvije godine, a uspješni fudbaler tom prilikom je objavio rođendanske fotografije

I dok slavni fudbaler niže uspjehe na brojnim utakmicama, u domu Cristiana Ronalda uvijek ima razloga za slavlje…

Ove godine u junu Georgina i Cristiano slavili su rođendan preslatkim blizancima Evi Mariji i Mateu, a zabavu za ukućane organizovala je njegova zgodna djevojka koja mu je ujedno velika ljubav i podrška, jer brine o mališanima dok je Ronaldo na putu.

Ovih dana, poznati par ponovo ima razloga za radovanje.

Alana Martina, preslatka kćerkica slavnog ljubavnog dua, napunila je dvije godine, a uspješni fudbaler tom prilikom je objavio rođendanske fotografije.

 

 

View this post on Instagram

 

Feliz aniversário meu amor❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Porodični portreti na kojima su sva njegova djeca, definitvno su raznježili sve pratioce i fanove, a sudeći po komentarima, Georgina i mala Alana ukrale su svu pažnju.

Podsjetimo da je portugalski fudbaler izjavio je u emisiji “Good Morning, Britain” da će se vjenčati s devojkom Georginom Rodrigez.

 

Ronaldo je kazao da je ona ljubav njegovog života i da planira da sa njom stane na ludi kamen, te i da će to posebno usrećiti i njegovu majku.

– Naravno da sam zaljubljen u nju, puno mi je pomogla. Vjenčat ćemo se jednog dana, sigurno. O tome sanja i moja mama. Zašto da ne? To je sjajno. Dobro se slažemo. Otvorio sam joj srce, a i ona meni – rekao je Ronaldo.

Komentari