Sezonski hit: Traperice zamijenite kariranim hlačama

Karirani uzorak je modni klasik koji se iznova povlači i vraća na scenu. Prošle jeseni najavio je aktuelizaciju, a najčešće smo ga viđali na kaputima. Njegova popularnost nastavlja se i ove jesenske sezone

Karirani uzorak je modni klasik koji se iznova povlači i vraća na scenu. Prošle jeseni najavio je aktuelizaciju, a najčešće smo ga viđali na kaputima. Njegova popularnost nastavlja se i ove jesenske sezone.

Veliki, mali, sjajni ili prigušeni karirani uzorak na kaputima i dalje je hit, stoga postojeći kaput i ove sezone nosite sa samopouzdanjem. Ukoliko ste, pak, u potrazi za novim načinom nošenja omiljenog jesenskog uzorka, obradovat će vas činjenica da aktuelna ponuda na policama trgovina vrvi mnoštvom modela hlača ukrašenih kariranim uzorkom.

Dovoljno šik u poslovnim prilikama, dovoljno kul u casual izdanjima i primamljive za nošenje u večernjim satima, karirane hlače ove sezone predstavljaju rješenje za svaku modnu dilemu.

Poput svojih prethodnika kaputa, hlače kariranog uzorka stižu u mnoštvu dužina i nijansi, stoga ćete idealan par koji pristaje vašem stilu i građi tijela pronaći s lakoćom.

Modni eksperti složni su u mišljenju da karirane hlače ove sezone predstavljaju najbolju alternativu trapericama, a osim u standardnoj kombinaciji boja, karirani uzorak na hlačama danas je moguće pronaći u nježnim pastelnim tonovima.

Tartan uzorkom istaknutim na hlačama bez sumnje ćete privući pažnju, sivi heritage uzorak djelovat će idealno u svakoj prilici, a takozvani „window pane“ tip kariranog uzorka obožavat će ljubiteljice modnog minimalizma.

Komentari