Samo pet mjeseci od razlaza sa Bradleyem Cooperom, Irina Shayk našla novog dečka

Brojni fotoreporteri, koji su čekali pred ulazom na party, uznemirili su se kada je manekenka, koja nije skidala osmijeh sa lica, stigla sa muškarcem u plavom odijelu držeći se za ruke

Na zabavi italijanskog kreatora Riccarda Tiscija, glavnog dizajnera modne kuće Burberry u New Yorku, manekenka Irina Shayk stigla je u muškom društvu i izazvala neviđenu pažnju.
Brojni fotoreporteri, koji su čekali pred ulazom na party, uznemirili su se kada je lijepa Ruskinja, koja nije skidala osmijeh sa lica, stigla sa muškarcem u plavom odijelu držeći se za ruke.

Nije dugo prošlo ni do prvih novinskih napisa koji se pitaju je li Irina samo pet mjeseci nakon prekida s glumcem Bradleyjem Cooperom, našla novog dečka. Atraktivna manekenka zablistala je u odijelu, koje potpisuje Burberry, čije je zaštitno lice već neko vrijeme. U junu ove godine Shayk je prekinula četverogodišnju vezu s Cooperom, s kojim ima dvogodišnju kćerkicu Leu De Seine. Razlaz slavnog para, koji nikada nije mnogo govorio o svojoj ljubavi u medijima, mnoge je šokirao.

Mediji su nagađali kako je njivom prekidu kumovao blizak odnos Bradleyja sa pjevačicom Lady Gagom, sa kojom je glumac sarađivao u filmu “Zvijezda je rođena”.

Komentari