Salma Hayek zablistala u četiri stylinga popularnog branda Gucci

Nije tajna da je Gucci godinama omiljeni brand slavne glumice, a to i ne čudi, s obzirom da pripada grupaciji Kering čiji je vlasnik njen suprug François-Henri Pinault

Šta god odjenula Salma Hayek uvijek svoje stylinge začini barem jednim komadom s potpisom modne kuće Gucci.

Nije tajna da je Gucci godinama omiljeni brand slavne glumice, a to i ne čudi, s obzirom da pripada grupaciji Kering čiji je vlasnik njen suprug François-Henri Pinault, čije se bogatstvo procjenjuje na 33 milijarde dolara.

Istoj grupaciji pripadaju i Yves Saint-Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Boucheron, Alexander McQueen i Stella McCartney, no u većini slučajeva 53-godišnju glumicu vidjet ćete odjevenu u Gucci.

Glumica je nedavno gostovala u emisiji “Good Morning America”, a u eteru se pojavila u plavoj odjevnoj kombinaciji hlača na crtu i bluze s mašnom koju je začinila tamnim kaputom sa zlatnim dugmićima i bež štiklama, a svaki komad na slavnoj glumici nosio je potpis prestižne francuske mode kuće.

Istog dana lijepa brineta gostovala je u emisiji “Watch What Happens Live with Andy Cohen” gdje se pojavila u nešto ležernijem, ali jednako ženstvenom izdanju.

Trendi traperice trapez kroja, koje se vraćaju u modu, Salma je uskladila s crnom košuljom i kožnim prslukom, a sve je začinila istim Guccijevim kaputom i jednim od najprodavanijih kaiša s prepoznatljivom kopčom u obliku Guccijevog loga.

Meksička glumica sebi je zadala udarni ritam tokom boravka u New Yorku, pa je istog dana prisustvovala i gala večeri dodjele Board Of Review Awards, zablistavši na crvenom tepihu u upečatljivoj srebrenoj haljini s potpisom branda Jonathan Shimkhai, a sve je začinila srebrenim Gucci štiklama s debelim đonom i visokom potpeticom.

Narednog dana Salma je ponovo viđena na ulicama New Yorka, odjevena u efektni styling popularnog vichy uzorka, a nimalo ne iznenađuje saznanje da styling od glave do pete nosi potpis njenog omiljenog branda Gucci.

Komentari