Sa šest godina mlađim zaručnikom: Jennifer Lopez planira trudnoću u 51. godini

Jennifer želi imati više djece, pa su ona i Alex razgovarali o tome. Iako ima 50 godina, ljudima govori kako se osjeća kao da joj je biološki tek 31, kazao je izvor za magazin National Enquirer

Ako je suditi prema posljednjim tekstovima u National Enquireru, Jennifer Lopez planira dijete sa šest godina mlađim zaručnikom, igračem bejzbola, Alexom Rodriguezom.

Iako je ove godine proslavila 50. rođendan, izvor za spomenuti magazin otkriva kako je latino diva izrazila želju za još jednim djetetom.

 

 

View this post on Instagram

 

11:11 🙏🏼😇

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

– Jennifer želi imati više djece, pa su ona i Alex razgovarali o tome. Iako ima 50 godina, ljudima govori kako se osjeća kao da joj je biološki tek 31. Sa 44 godine, Alex je još dovoljno mlad da opet bude otac – objašnjava izvor te dodaje kako se pjevačica svakodnevno podvrgava intenzivnim treninzima i strogoj dijeti kako bi “vratila biološki sat unazad.”

 

 

View this post on Instagram

 

11:11 🙏🏼😇

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Međutim, unatoč tvrdnjama magazina, niko od glavnih aktera još se nije oglasio povodom dolaska novog djeteta.

Inače, i Jennifer i Alex imaju djecu iz prijašnjih brakova. Pjevačica iz braka s muzičarem Marcom Anthonyjem ima 11-godišnje blizance Emmu i Maxa, dok je igrač bejzbola s bivšom suprugom Cynthijom dobio 15-godišnju Natashu i 11-godišnju Ellu.

 

 

View this post on Instagram

 

So grateful today and everyday! Blessings…🧡💛🍁🦃. HAPPY THANKSGIVING EVERYONE!!

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Komentari