Bližimo se polovini septembra, a posljednji dani ljeta kao da ne daju da ovo, za mnoge naljepše doba u godini, ode. Suncem “okupane” ulice Sarajeva i danas su izmamile mnoge poznate ličnosti u šetnju gradom ili na kafu sa prijateljima.

Među njima bio je i Brano Likić, poznati sarajevski producent i poduzetnik, koji živi na relaciji Sarajevo – Amerika, a društvo mu je pravio pjevač Nihad Voloder.

Brano Likić i Nihad Voloder

Zatekli smo ih u ugodnom razgovoru u jednoj ljetnoj bašti, a kako su nam uz osmijeh otkrili, razgovaralo se o trenutnoj situaciji na bh. muzičkoj sceni.

Ugodan dan za šetnju i vožnju na biciklu iskoristio je i naš reper Adnan Hamidović, poznatiji kao Frenkie.

Adnan Hamidović Frenkie

U Ferhadiji naišli smo i na svima dobro poznatog pjevača i showmana Aziza Gluščevića Ziska.

– Spreman za tekmu – kratko nam je u prolazu kazao Zisko, koji se već “naoružao” navijačkim rekvizitima pred večerašnju utakmicu Bosne i Hercegovine sa Austrijom na Bilinom polju u Zenici.

Aziz Gluščević Zisko

Iako je zakleti navijač Želje, pjevač Semir Cerić Koke ćevape jede samo u “Petici”, koja je u vlasništvu porodice Asima Ferhatovića, jednog od najvećih legend Fudbalskog kluba Sarajevo.

Semir Cerić Koke

– Šta ću kad su najbolji – kazao nam je Koke pokazujući kesu sa ćevapima koje je ponio kući da ih u miru pojede.

Na Baščaršiji zatekli smo i malo društvo. Naš poznati producent i reditelj muzičkih spotova Haris Dubica, uz kafu i čaj ćaskao je sa prijateljima Nevresom Softićem, Ajdinom Hasanićem i Benjaminom Šehićem.

Haris Dubica u društvu sa prijateljima Nevresom Softićem, Ajdinom Hasanićem i Benjaminom Šehićem
Komentari