Rukama prekrivala trbuščić: Fergije je trudna?

Inače, Fergie se posljednje dvije godine razvodi od supruga, glumca Josha Duhamela

Šuška se da je trudna Fergie (44), bivša pjevačica grupe Black Eyed Peas. Kamere su je “uhvatile“ u društvu sina i prijateljice na ručku u Los Angelesu, a pjevačica je otkrila trbuščić i time potaknula glasine o trudnoći. Djelovala je izrazito sretno, a sve vrijeme rukom je skrivala trbuh.

Inače, Fergie se posljednje dvije godine razvodi od supruga, glumca Josha Duhamela (46). Njih dvoje su na papiru još uvijek u braku jer nisu predali kompletnu dokumentaciju. Prema pisanju stranih medija, pjevačica je tek u junu ove godine predala službeni zahtjev za razvod, no Josh na to nije odgovorio i tako su krenuli problemi.

Sud je nedavno paru “zaprijetio“ da će ostati u braku, ako do sredine oktobra ne predaju sve potrebne papire. Vezu su započeli 2004., nakon što se pjevačica s bendom pojavila u epizodi njegove serije “Las Vegas“. Par se zaručio 2007., a vjenčao 2009. te imaju sina Axla (6).

Glavni razlog razvoda navodno je njegova želja za proširenjem porodice, koju je pjevačica potpuno ignorirala jer joj je glavna okupacija bila karijera. Ukoliko je Fergie zaista trudna, preostaje nam vidjeti je li sreću pronašla s drugim muškarcem ili je Joshu odlučila dati drugu priliku.

Komentari