Čini se da su današnje djevojke sve nesigurnije i pitaju se koji status imaju u nekoj u vezi. Još su češća pitanja “Zašto nije htio da mi se javi pred prijateljima?”, “Zašto mi se nije javio tri dana?”…

Evo nekoliko savjeta psihologa kako da otkrijete da li ste u pravoj vezi ili ne:

Poslije seksa mijenja raspoloženje

Veče je proteklo divno, ali kako je svanulo čini se da on jedva čeka da odete kako bi nastavio sa svojim obavezama. Da bude još gore, vi sebe ubjeđujete da vam to ne smeta. Mnogo žena laže sebe da se slaže sa takvom situacijom samo kako bi zadržale muškarca. Nemojte da pristajete na bilo šta i tražite da bude iskren.

Javlja se samo poslije ponoći

Ukoliko muškarac može da vam piše poruku u 1,40 iza ponoći, a ne može u 13,40 po podne, nemojte mu ni odgovarati. Ovo je zaista očigledno za muškarce koji pokazuju svoje interesovanje samo za seks. Očigledno je da on nema namjeru da razgovara sa vama tokom dana. Zapitajte se zašto je zainteresovan za vas u gluho doba noći, kada vam jedva može lice vidjeti?

Nije vas upoznao sa prijateljima

Ako zaista misli ozbiljno sa vama, naravno da će vas poslije nekog vremena upoznati sa svojim prijateljima. Možda vas pozove da zajedno izađete, možda će vam pokazivati zajedničke slike, naći će način. Ipak, ukoliko on nije u stanju da na ulici ide zajedno sa vama i nervozno se okreće u nadi da neće nikog sresti, ne računajte da je materijal za vezu.

Teško mu je da priča sa vama

Sigurni ste da niste dosadna osoba, ali on nekako uvijek ima izraz lica kao da mu svojom pričom dosađujete. Dečko koji misli ozbiljno sa vama željet će da sazna šta vam se dopada, koji su vam hobiji, koji su vam ciljevi.

Ne postojite među njegovim prijateljima na društvenim mrežama

Već nekoliko mjeseci se “razvlačite”, a on se nije udostojio ni da vas doda među prijatelje na Facebooku? Muškarci se obično ponose svojom ljepšom polovinom i žele da pokažu prijateljima. Dobro, ima i onih koji ne vole ovakav način prikazivanja, ali ako ni na jedan način niste među prijateljima na nekom od njegovih profila, očigledno je da vas ne smatra djevojkom.

Ne pruža podršku nikakve vrste

Ukoliko vi sami imate osjećaj da on nije momak koga možete pozvati i sa kojim ćete pričati koliko vam je bilo teško na poslu, onda definitivno nemate čemu da se nadate.

Komentari