Žena pod pseudonimom Casey otkrila je da je zaručnik vara, pa ga je odlučila osramotiti na najgori mogući način, pred svim njegovim prijateljima i porodicom na vjenčanju.
Sve detalje o prevari otkrila je noć prije nego što se trebala udati za njega, te je odlučila poduzeti drastične mjere kako bi ga ponizila.

Noć prije vjenčanja bila je u hotelskoj sobi kada joj je zazvonio mobitel. Nakon što je otvorila poruku na mobitelu, vidjela je hrpu screenshotova koji su dokazivali kako se njen zaručnik dopisivao i varao je s nekom drugom ženom. U poruci sa screenshotovima stajao je i selfie njenog zaručnika i ljubavnice, a nepoznati pošiljatelj poruke napisao je: “Ja se ne bih udala za njega, hoćeš li ti?“.

Nakon čitanja silnih poruka, slomljena zaručnica odlučila je prespavati noć i pojaviti se na vjenčanju, na kojem se dogodila najveća sramota za njenog zaručnika.

Zaručnica je pred oltarom počela čitati najsočnije detalje iz poruka koje je njen zaručnik slao ljubavnici, kao što su:

“Tvoje tijelo je nevjerojatno, da bar moja zaručnica ima polovinu tvojih sposobnosti u krevetu… tako mi nedostaješ, ne mogu prestati misliti o tome kako vodimo ljubav…” samo su neke od poruka koje je zaručnica pročitala pred svima.

Nakon ovog incidenta, zaručnik je samo tiho napustio vjenčanje zajedno sa kumom, dok je prevarena zaručnica tu noć proslavila sa stilom.

Komentari