Preslatki navijač: Princ George ukrao svu pažnju milionima gledalaca

Ljubav prema klubu naslijedio je od oca, 37-godišnjeg princa Williama, s kojim je svim srcem pratio jučerašnju utakmicu između Aston Ville i Norwichea te skakao od sreće kada bi njihov tim pobjeđivao

Mladi princ George ima samo šest godina, a već je jedan od najstrastvenijih navijača kluba Aston Villa.

Ljubav prema klubu naslijedio je od oca, 37-godišnjeg princa Williama, s kojim je svim srcem pratio jučerašnju utakmicu s Norwichem i skakao od sreće kada bi njihov tim pobjeđivao.

Njegovom najslađem osmijehu od mlječnih zubića koji su mu narasli, nisu mogli odoljeti ni reditelji TV prijenosa utakmice, pa su ga u jednom trenutku prikazali na velikom ekranu.

S njim je bila i 37-godišnja mama Kate Middleton koja se smijala i navijala sa sinčićem.

Snimku Georgeovog slatkog i strastvenog navijanja porodica je objavila na svom službenom Instagramu, a u samo nekoliko sati pregledana je više od tri i po miliona puta.

Podsjetimo, princ George je nastarije dijete vojvoda od Cambridgea, a jednogodišnji Louise i četverogodišnja Charlotte su mu brat i sestra. Treći je u redu za britansko prijestolje, odmah iza djeda, 70-godišnjeg Charlesa i oca.

Njegovi roditelji jako su ga usrećili i kada su 23. jula proslavili njegov rođendan u užem krugu porodice na Karibima, daleko od ostatka kraljevske porodice, u luksuznoj vili “Aurora.”

Jako se razveselio i tome što je od jesenas i Charlotte krenula u privatnu školu koju i on pohađa.

Komentari