Kompanija Samsung Electronics predstavila je Galaxy A9, telefon napravljen za one koji vole da istražuju, snimaju trenutak i podijele ga onako kako ga i vide.

Galaxy A9 debituje kao prvi telefon na svijetu sa četverostrukom zadnjom kamerom i posjeduje mnoštvo funkcija koje će korisnicima pomoći da žive svakog dana u potpunosti.

Galaxy A9 prilagođen je onima koji znaju šta žele i idu za tim. Bez obzira da li je riječ o selfiju ili savršenom pejzažu, Galaxy A9 će ih pratiti u snimanju i dijeljenju svakodnevnih avantura gdje god se nalazili.

– Kao globalni lider u inovacijama pametnih telefona, razumijemo potražnju za smislenom inovacijom u brzom svijetu kojim upravlja vizuelna komunikacija – izjavio je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor IT & Mobile Communications Division u kompaniji Samsung Electronics.

Inovativna četverostruka glavna kamera Galaxy A9 omogućuje snimanje dinamičnih i lijepih fotografija bez napora. Sa četiri sočiva, korisnicima omogućava da dožive još više načina da oslobode svoju kreativnost i snime i dijele zadivljujuće slike.

Galaxy A9 bit će dostupan u tri jedinstvene boje – crnoj, plavoj i ružičastoj, sa elegantnim i ergonomskim dizajnom, koji se odlično uklapa u dlan zahvaljujući zakrivljenoj staklenoj površini kućišta.

Galaxy A9 bit će dostupan na tržištu Bosne i Hercegovine polovinom novembra.

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime