Poznata lica u šetnji i na kafi u Sarajevu

Na Vilsonovom šetalištu smo sreli sportskog komentatora FTV-a koji je uživao u šetnji sa petogodišnjim sinom Zlatanom, te urednicu i voditeljicu N1 Emelu Burdžović

Sunčana subota u Sarajevu izmamila je brojne građane u centar Sarajeva, a među njima, i poznate ličnosti koje su predah pronašle u šetnji, ili su uživale uz kafu u ljetnim baštama.

Elvidin Edo Krilić, jedan od najboljih regionalnih harmonikaša, kompozitora i pedagoga, koji godinama živi i radi u Austriji, posljednjih dana u Sarajevu promovira knjigu “Sevdalinka uz harmoniku u Bosni i Hercegovini”. Krilić je tako uz kaficu razgovarao sa prijateljima s estrade Šukijem Planjanom i Alenom Hrbinićem, te svojim izdavačem Esadom Šumanom. Oni su pored sevdalinke razgovarali i o aktuelnim dešavanjima na muzičkoj sceni u našoj zemlji.

Na Vilsonovom šetalištu smo sreli sportskog komentatora FTV-a koji je uživao u šetnji sa petogodišnjim sinom Zlatanom, te urednicu i voditeljicu N1 Emelu Burdžović. U šetnji ali centrom Sarajeva zatekli smo Muhameda Bikića koji je bio u društvu prijatelja Edina Bašovića. Denis Huseinbegović sa Nove BH sa nestprljenjem očekuje utakmicu Slobode i Sarajeva i nada se pobjedi tima sa Koševa.

Komentari