Nakon uspješnog albuma “Glas Juga” i brojnih hitova poput “U četiri oka” “Moja košulja” i “Dobro ti jutro, ljubavi” Goran Karan snimio je novi spot u saradnji sa vrhunskim svjetskim majstorom usne harmonike Antoniom Serranom.

Spot za pjesmu “Jednom dnevno” popularni muzičar snimio je u šibenskom Hrvatskom narodnom kazalištu, a poseban pečat dali su kadrovi fanova pjevača koji su svojim snimkama sudjelovali u samom spotu.

Reditelj ovog zanimljivog spota je Željko Petreš.

Naime, Goran je preko svojih društvenih mreža pozvao fanove da snime poljubac sa svojim partnerima na njihovom posebnom mjestu te da mu te svoje videosnimke pošalju kako bi ih reditelj mogao ubaciti u spot.

To se i dogodilo, a rezultat je moćan spot pun ljubavi.

– Dragi moji, najdraži moji, veliko hvala od srca za sve vaše poljupce koje ste snimili i poslali da njima ukrasimo video za pjesmu “Jednom dnevno”. Vašom ljubavlju ste učinili da ova pjesma oživi. Hvala vam na toj velikoj prisnosti i povjerenju. Hvala vam na divnoj slici kojom ste zagrlili ono što osjećamo, pišemo i stvaramo. Zbog vas, ovi slatki trenuci naših života zauvijek će plesati zajedno, utkani u pjesmu Jednom dnevno. Samo ljubav – poručio je fanovima popularni muzičar.

Autor teksta i muzike je sam Goran, dok je za aranžman zaslužan Nikša Bratoš.

Pjesma je objavljena prije dva mjeseca i od tada ne silazi sa radijskih stanica.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime