Pjevačicina majka otkrila: Emina i Mustafa od ljeta ne žive zajedno

Kako nam je otkrio blizak izvor porodici, poznati par učinio je sve kako bi spasio brak

Emina Jahović putem društvenih mreža priznala je da se razvodi od turske zvijezde Mustafe Sandala. Između ostalog ona je napisala da su nakon 14 godina zajedničkog života i deset godina braka, Mustafa i ona donijeli odluku da se raziđu.

Pjevačica je priznala da ta odluka nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer su nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se njihova ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila.

Podsjetimo, Emina i Mustafa imaju dva sina Yamana i Yavuza.

Kako nam je otkrio blizak izvor porodici Jahović, Emina i Mustafa učinili su sve kako bi spasili brak.

Najveća podrška pjevačici u ovim teškim vremenima bili su majka Senija i brat Mirsad. Njen brat je bivši uspješni košarkaš koji se i sam prije nekoliko godina razveo od Dine Džanković, bivše misice tadašnje Srbije i Crne Gore, sa kojom ima sina Nusreta i kćerke Kairu i Nebu.

Mirsad je trenutno u braku sa Dušicom Trninić sa kojom ima dvoje djece, a kako otkriva naš izvor, uvijek je Emini govorio da je bolje dobar razvod nego loš brak.

– Emina i Mustafa već od ljeta ne žive zajedno. Ovo je bio veoma težak period za Eminu, ali oboje su shvatili da je ovo jedina pravilna odluka – povjerila se Senija Jahović prijateljicama u Novom Pazaru.

Inače, Eminin otac Nusret, kardiolog, preminuo je kada je pjevačica imala 13 godina, a o njoj se brinula mama Senija, koja je po profesiji pedijatar i za koju u Novom Pazaru svi imaju samo riječi hvale.

Komentari