Iris Volf, 25-godišnja manekenka iz Zagreba zavela je 50-godišnjeg Borisa Novkovića. Ljubav je to koja poznato je, traje od početka godine, a ovih dana odjeknula je i vijest da par čeka dijete.

U prvi brak poznati pjevač ušao je sa 24 godine, dijeleći obostranu ljubav sa glumicom Bojanom Gregorić. Njihov brak sklopljen je 1992. i trajao je pet godina.

Boris Novković i Bojana Gregorić

Nakon braka sa Bojanom, šest godina nije stao pred matičara, ali 2003. kleknuo je pred novinarku Luciju Matić s kojom ima dva sina, Nou i Bona. Devet godina ostali su u bračnoj zajednici.

Pjevač sa Lucijom Matić

Uslijedila je potom velika ljubav i ozbiljna veza sa slikaricom Ivom Višošević, no i ta je veza “pukla”.

Uslijedila je potom velika ljubav i ozbiljna veza sa slikaricom Ivom Višošević

Potom mu se, krajem 2015. godine, dogodio još jedan „grom iz vedra neba“ kada je zavolio politologinju Ines Katić koju je oženio u proljeće 2016. Sa prtstenjem na ruci potrajali su još osam mjeseci.

Krajem 2015. godine dogodio mu se još jedan „grom iz vedra neba“ kada je zavolio politologinju Ines Katić koju je oženio u proljeće 2016.

Godina 2018. donijela je Borisu novu ljubav i novu sreću sa Iris Volf, djevojku u koju se tako strasno zaljubio da ju je vrlo brzo javno predstavio.

Godina 2018. donijela je Borisu novu ljubav i novu sreću sa Iris Volf

Presretni muzičar ovih dana potvrdio je i njenu trudnoću. Tako će Iris postati mama, a Boris Novković u šestom desetljeću otac trećeg djeteta.

– Uvijek ću vjerovati u istinsku ljubav – rekao bi Boris nakon svakog svog završenog braka i svake završene veze.

Komentari