Ovo su praktični savjeti za ljepotu, slijedite ih

Izbjegavajte proizvode na kojima je posebno naznačeno da su rezultati vidljivi već za samo dva dana. Za sve što je dobro i prirodno, ipak treba malo više vremena

Foto: Ilustracija

Donosimo vam nekoliko praktičnih savjeta za ljepotu. Ukoliko želite da vaša koža izgleda zdravo i sjajno, redovno koristite peeling koji će ukloniti mrtve kožne stanice. Nemojte češljati kovrdžavu kosu, dovoljno je da je prstima ukrotite jer će se tako kovrdže sporije opustiti.

Izbjegavajte proizvode na kojima je posebno naznačeno da su rezultati vidljivi već za samo dva dana. Za sve što je dobro i prirodno, ipak treba malo više vremena.
Ukoliko želite vizualno povećati usne, kupite olovku u boji vaših usana i lagano ocrtajte usne preko rubova, ali nemojte pretjerivati.

Barem jednom mjesečno nanesite masku na kosu i ostavite neko vrijeme da djeluje. Maska će vašoj kosi vratiti sjaj pa se nećete morati često farbati.
Kako biste izgledali svježije i zdravije, na kapke prvo nanesite svijetlo sjenilo, pa tek onda započnite sa šminkanjem.

Ukoliko imate problema sa zanokticama, najbolju pomoć će vam pružiti krema za područje oko očiju jer je ona dovoljno hranjiva i za zanoktice.
Prije peglanja kose na vrhove nanesite serum i izgledaće zdravije.

Komentari