Ove modne kombinacije poznate dame žele zauvijek zaboraviti

Poznate dame često se šale na račun odjevnih kombinacija u kojima su nekada “prošetale“ crvenim tepisima i kažu da ih se danas stide

Kada gledamo svoje stare fotografije i odjeću koju smo tada nosili, većina nas upita se: “Pa gdje mi je bila pamet?” Naravno, nezahvalno je na takav način donositi ocjene o odijevanju jer se moda u međuvremenu promijenila, a ono što smo tada oblačili bilo je trendi.
Poznate dame često se šale na račun odjevnih kombinacija u kojima su nekada “prošetale“ crvenim tepisima i kažu da ih se danas stide.

Tako je jednom prilikom Sofia Vergara na zabavu uoči dodjele prestižnih televizijskih nagrada Emmy došla u prilično ležernom izdanju kakvo danas ne nosi ni u privatnom životu, a kamoli na svečanim događanjima.

Jessica Alba svojevremeno nije mogla odoljeti trendu nošenja haljina i tunika preko traperica.

Legendarno loša traper-haljina Britney Spears dan-danas se pamti kao jedno od najgorih modnih izdanja ikada viđenih, ali tada je slavna pjevačica bila glavna faca na crvenom tepihu.

U galeriji pogledajte nekadašnje “modne katastrofe” Jennifer Lopez, Shakire, Salme Hayek, Jessice Simpson, Christine Aguilere, Hilary Duff i Eve Longorije. Pogledajte i Sofiju Vergaru u neočekivanim štiklama koje prema stopalu nemaju milosti.

Komentari