Osman Hadžić i Emir Ganić skijaju u Austriji, Elvir Bolić se priprema za Italiju

Atraktivna pjevačica Dijana Bliznac posljednje dane 2019., ali i prve 2020. godine provodi na odmoru na Jahorini

Brojne poznate ličnosti iz naše zemlje nakon novogodišnjih praznika polako pakuju kofere za zimski odmor. Naravno neki od njih koji su strastveni ljubitelji zimskih sportova, već su posjetili neke od ski-centara širom Evrope.

Emir Ganić, izvršni direktor Sarajevo School of Science and Technology, poznat je kao veliki ljubitelj ekstremnih sportova, tako da u zimskim mjesecima često skija i vozi skutere na olimpijskim planinama. Posljednjih sedmica uživao je u zimskim radosima na Jahorini i Bjelašnici, ali i u Austriji. Popularni pjevač narodne muzike Osman Hadžić nakon turneje po Americi i promocije pjesme “Vjenčanica” također odmara u Austriji. Dobar domaćin mu je brat Sead, koji je vlasnik tri firme u ovoj zemlji.

– Svake godine nekoliko sedmica provedem na odmoru kod brata. Njegovi Appartmani Dalila u gradu St.Michael u regionu Lungau, smješteni su u neposrednoj blizini najprestižnijih austrijskih skijališta Katschberg i Obertauern, i dobro su poznato boravište svim vrhunskim skijašima i ljubiteljima zimskih sportova koji u njih dolaze iz svih evropskih zemalja, ali i iz BiH – kaže Osman Hadžić.

Bivši kapiten naše nogometne reprezentacije Elvir Bolić je veliki ljubitelj zimskih sportova. On svake godine, u nekoliko navrata, posjećuje ski-centre širom Evrope.

– Sa djecom sam bio nekoliko puta na planinama u BiH. U posljednje vrijeme bili smo zauzeti i obavezama oko preseljenja u porodičnu kuću na Poljinama, a sad polako pravimo plan za zimovanje. I ove godine odlučili smo se pored bh. planina za Italiju – kaže Bolić za Faktor.

Atraktivna pjevačica Dijana Bliznac posljednje dane 2019., ali i prve 2020. godine provodi na odmoru na Jahorini. Atraktivna pjevačica iz Jajca redovno na svojim profilima objavljuje fotografije sa ove olimpijske ljepotice.

 

Komentari