Sinoć je u Sarajevo City Centeru otvorena prodavnica odjeće “Marina Rinaldi”, prva poslovnica u BiH ovog ekskluzivnog italijanskog branda, čime se glavni grad BiH pridružio velikim svjetskim centrima koji već imaju ovakve radnje.

Kako nam je kazala Alma Efendić PR manager firme “Gema”, svi oni koji bi se željeli uvjeriti u kvalitet i nosivost odjeće i obuće, koja nosi potpis “Marina Rinaldi” od sada će to moći uraditi ako posjete prodavnicu na drugom spratu SCC-a, koja se nalazi u produžetku poslovnice “Gema”.

– Modni brand “Marina Rinaldi” usmjeren je ka ženama punijeg stasa koje znaju šta žele, uživaju u maksimalnoj udobnosti, cijene vrhunski kvalitet i bezvremensku eleganciju. Prodavnica je otvorena na zahtjev naših kupaca, koji su u protekle četiri godine mogli kupiti odjeću “Marine Rinaldi”, koja se prodavala u sklopu prodavnice “Gema”, a sada je marka dobila i vlastitu poslovnicu. Iako se radi o renomiranom brandu, cijene su pristupačne našim ženama, što je još jedna prednost da dame, koje drže do svog izgleda, svrate i pogledaju šta se to nudi za predstojeću sezonu – proljeće i ljeto 2019. – kazala nam je Efendić.

Pogledajte galeriju:

Komentari