Nodivo uskoro objavljuje novu pjesmu “Kosa plava”

Pjesma je energična i vesela. Spot ćemo snimati u nekoliko gradova u BiH sa vrhunskom ekipom profesionalaca, kaže Voloder

Nihad Voloder Nodivo zajedno sa svojim bendom nastupa širom regiona. Ovaj odlični sarajevski multiinstrumentalist uskoro će objaviti novu pjesmu čiji je radni naziv “Kosa plava”.

– Pjesma je energična i vesela. Spot ćemo snimati u nekoliko gradova u BiH sa vrhunskom ekipom profesionalaca. Polako sa svojim saradnicima pripremam i promociju pjesme koja će biti u cijelom regionu. Pokušat ću sa novim singlom upoznati publiku u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Makdeoniji i Sloveniji – kaže Voloder.

Njegov bend čine odlični muzičari sa kojima nastupa već nekoliko godina, a u posljednje vrijeme najčešće su svirali u Beogradu i na Jahorini. Nakon duže vremena Voloder će nastupiti u Mostaru.

– U narednom periodu sve ćemo češće svirati u Hercegovini. U subotu gostujemo u klubu “Cube” u Mostaru koji je jedan od najboljih u BiH  – kaže Voloder koji je sa svojim bendom u januaru i febraru svirkama u klubu “Lavina” oduševio brojne posjetioce na olimpijskoj planini Jahorini.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime