Reality zvijezda i reper Kanye West nedavno su postali roditelji po četvrti put. Njihovo četvrto dijete, dječaka, rodila je surogat-majka, a Kim je tada sretnu vijest objavila na Twitteru.

Iako su fanovi očekivali da će gotovo odmah i vidjeti najmlađeg člana njihove porodice te otkriti njegovo ime, to se nije dogodilo.

Nedavno su mnogi bili uvjereni da je Kim u jednoj svojoj objavi neobičnim emotikonom otkrila ime koje je odabrala za dječaka. No pravo ime je otkriveno tek sada.

Naime, ponosna mama je s fanovima podijelila preslatku fotografiju na kojoj se vidi kako njeno najmlađe dijete spava, ali i poruka njenog supruga.

 

 

View this post on Instagram

 

‪Psalm West ‬

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

“Predivan Majčin dan. Dolaskom našeg četvrtog djeteta blagoslovljeni smo preko svake mjere. Imamo sve što nam treba”, napisao joj je Kanye, a Kim je u opisu fotografije samo kratko napisala “Psalm West” jasno dajući do znanja kako je upravo to ime koje su odabrali za svog sina.

Iza ovog posebnog imena skriva se posebno značenje.

“Kanye u posljednje vrijeme prolazi kroz duhovno preobražavanje. Svako od imena njegove djece ima značenje koje je lično između Kanyea i djeteta”, objasnio je izvor blizak paru za “People” dodajući kako je ponosni otac imao nekoliko ideja za ime, ali se na kraju odlučio za Psalm, što na hebrejskom znači “pjesma.”

 

Podsjetimo, Kim Kardashian je sama rodila prvo dvoje djece, petogodišnju North i trogodišnjeg Sainta, a zbog komplikacija odlučila je da će treće i četvrto dijete na svijet donijeti surogat-majka.

Komentari