Na promociji svog filma u New Yorku: Latina pokazala kombinaciju koja bi malo kome tako dobro stajala

Meki džemper s krznenim detaljima na rukavima i svilene široke hlače s potpisom dizajnerice Sally Lapointe, uparila je s vječitim stiletticama u istoj nijansi omiljenog joj dizajnera Jimmyja Chooa

Jennifer Lopez ponovno je blistala u New Yorku gdje je predstavila svoj novi film “Prevarantice s Wall Streeta”.

Na ovaj događaj, koji je održan u DGA Theateru, glumica i pjevačica povela je svoju 11-godišnju kćerku Emme koju je dobila u braku sa muzičarem Marcom Anthonyjem.

Jennifer je za ovu priliku izabrala efektnu kombinaciju koja je malo koga mogla ostaviti ravnodušnim, a odjenula je monohromatsku kombinaciju u nijansi smaragdnozelene koja je hit ove sezone.

Meki džemper s krznenim detaljima na rukavima i svilene široke hlače s potpisom dizajnerice Sally Lapointe, uparila je s vječitim stiletticama u istoj nijansi omiljenog joj dizajnera Jimmyja Chooa.

Zgodna glumica i pjevačica ovaj elegantni outfit podigla je tankim kaišem u istoj nijansi zelene i upečatljivom mini torbicom (Longchamp).

Kosu je podignula u punđu, a ovo seksi izdanje dodatno je začinila retro sunčanim naočalima.

Emme koja je slavnoj mami pravila društvo na ovom eventu bila je odjevena posve u skladu sa svojim godinama: oversized džemper, crne traperice i bijele tenisice.

Inače, filmska priča prati plan dvije zaposlenica striptiz kluba koje udružuju snage protiv muškaraca s Wall Streeta koji su njihovi klijenti.

Uz Jennifer Lopez i repericu Cardi B, u filmu igraju Constance Wu, Lili Reinhart, Keke Palmer, Juliju Stiles i Mercedes Ruehl.

Zanimljivo je kako je radnja filma inspirirana člankom objavljenim u New York Magazineu 2016. godine.

Komentari