Muškarci obratite pažnju, Sofija Vergara savjetuje šta morate znati o ženama

Seksepil nema veze s isklesanim tijelom ili lijepim licem. Seksepil je odlika

Glumica Sofia Vergara, jedna od najseksepilnijih žena na svijetu otkriva pet stvari koje muškarci jednostavno moraju da znaju o ženama.

Pročitaje Sofijine savjete o seksu, plaćanju računa u restoranu, poklonima…

Prvi utisak vodi u krevet.

“Čim upoznam muškarca, znam želim li raditi nešto seksi s njim. Nikada mi se nije dogodilo da me neko seksualno privukao tek šest mjeseci nakon što sam ga upoznala. Nakon prvog mi je izlaska jasno ima li tu hemije ili ne – nakon toga samo pokušavam da shvatim kakav je kao osoba”.

Ne privlači nas određen tip muškaraca.

“Sviđali su mi se niski frajeri, sad mi se sviđaju visoki. Bila sam i s tipovima koji su bili u formi i s onima koji nisu, izlazila sam s privlačnim i s neuglednim muškarcima. Muškarac mora biti zanimljiv – a ne savršen. Seksepil nema veze s isklesanim tijelom ili lijepim licem. Seksepil je odlika”.

Volimo poklone, mrzimo iznenađenja.

“Muškarci se uvrijede kad ženi kupe nešto skupo, a ona to ne nosi. Poštedite se stresa i – pitajte. Odgovor bi mogao biti: “Znaš šta? Upravo sam kupila ove naušnice, rado bih nosila i takvu narukvicu”.

Volimo kad plaćate.

“Nisam ni znala da postoji varijanta izlaska po kojoj svako plati svoju polovinu računa – sve dok nisam došla u SAD. Bila sam šokirana: “Ovdašnji muškarci to rade?!” Moji bi momci u Kolumbiji dobili nervni slom da sam ja pokušala da platim”.

Suprotnosti se zapravo ne privlače.

“Ne možete biti s osobom koja je potpuno različita od vas. Ja sam Latinoamerikanka, vrištim i vrlo me lako naljutiti. Treba mi karaterni muškarac koji je na mom nivou”.

Komentari