Mladalački dizajn za buntovnice: Burberry predstavio “Lolu”

"Lola" se može nositi preko ramena, ali i u ruci kao klač model, što je svakako čini jednim od svestranih modela

Luksuzna britanska dizajnerska kuća Burberry, koja u modnom svijetu egzistira već punu 161 godinu, a koja je poznata po tipično britanskom pečatu koji nosi garderoba i modni asesoari, lansirala je novi dizajn torbe “Lola”.

Riccardo Tisci, kreativni direktor kuće, je ranije ove godine debitirao s novom TB torbom za njegovu prvu Burberry kolekciju. U okviru jesenje i zimske kolekcije 2019., koja sve brže dolazi, dizajner je sada predstavio još jedan novi dizajn torbe „Lola“.

Također nazvana i “mlađom sestrom” elegantnog TB modela, ova torba se fokusira na isticanje mladalačkog buntovnog duha, čemu u prilog ide i odabir njenog naziva, inspiriran istoimenom kultnom pjesmom iz 1960-ih britanskog rock benda “The Kinks”. Mekane siluete i eklektičnog miksa kilta i logo printa, torba dolazi u dva tona iste boje i sa dekoracijama koje privlače pažnju.

Zbog toga što je pravljena u više nijansi, torba se lako može uklopiti u različite stilove i stajlinge. Pored kiltirane teksture, kompletirana je i sa Thomas Burberry monogramom i elegantnim metalnim kaišem. “Lola” se može nositi preko ramena, ali i u ruci kao klač model, što je svakako čini jednim od svestranih modela.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime